Gizlilik Politikası

Omega Pharma ("Omega" ve "biz"), kişisel verilerinizi korumayı ve gizliliğinize saygılı olmaya taahhüt etmektedir. Burada gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Gizlilik Politikası

Omega Pharma ("Omega" ve "biz"), kişisel verilerinizi korumayı ve gizliliğinize saygılı olmaya taahhüt etmektedir. Bu gizlilik politikası ("Politika"), Omega'nın topladığı bilgilerin türünü, bunları ne için kullandığımızı ve bu bilgilere ilişkin olarak sahip olduğunuz hakları belirtir. Bu web sitesini ("Site") xls.com.tr kullanarak, bu Politikanın şartlarını kabul etmiş olursunuz.

Web sitesi kullanıcısı olarak gizliliğiniz

Site kullanıcılarının hakları,  6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanunu ve ilgili mevzuata dayanmaktadır.

Bu bildirimle ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, öncelikle iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçmelisiniz.

Kişisel bilgilerin toplanması ve kullanılması

Adınızı, yaşınızı, boyunuzu, kilonuzu ve hedef kilonuzu, adresinizi, e-posta adresinizi, telefon numaranızı ve program için kayıt yaptığınız gerçeğini ("Kişisel Bilgi") içeren, ancak bunlarla sınırlı olmayan kişisel olarak tanımlanabilir bilgileri toplar ve koruruz. Kişisel Bilgilerinizi aşağıdaki kaynaklardan edineceğiz:

  • Tarayıcımız, Sitemizi ziyaret ettiğinizde ve tarayıcınız trafik verileri, konum verileri, web günlükleri ve diğer iletişim verileri ve eriştiğiniz kaynaklar dahil ancak bunlarla sınırlı kalmamak üzere etkileşime girmektedir.

Ayrıca mevcut olduğunda IP adresiniz, işletim sisteminiz ve tarayıcı türünüz dahil bilgisayarınız hakkında bilgileri sistem yönetimi için ve bilgileri reklam verenlerimize raporlamak amacıyla toplayabiliriz. Bu, kullanıcılarımızın göz atma eylemleri ve paternleri hakkında istatistiksel veriler olup herhangi bir kişiyi tanımlamaz.

Hem ticari hem de ticari olmayan (örneğin teknik dosyalardaki) uygulamalar için (hem çevrimiçi hem de çevrimdışı) sonuçlar ve ifadeler üretmemizi sağlamak amacıyla kişisel verilerinizi gizli olarak kullanabiliriz.

Promosyon bilgileri

Kişisel Bilgilerinizi Omega tarafından sunulan etkinlikler, hizmetler ve ürünler hakkında tanıtım bilgileri sağlamak için kullanabiliriz. Promosyon amaçlı kullanım örnekleri arasında bunlarla sınırlı olmamak üzere aşağıdakiler yer alır:

  • Omega ve grup şirketlerinden diğer ürün ve hizmetler ile ilgili promosyon malzemeleri sağlama.

Promosyon bilgileri size e-posta, SMS, telefon veya diğer yollarla sunulabilir. Herhangi bir zamanda doğrudan pazarlama yoluyla sizinle iletişim kurmamamızı isteme hakkına sahipsiniz. Bunu, bize ulaşın üzerinden bizimle iletişime geçerek yapabilirsiniz.

Çerezler

Yukarıda belirtilen nedenlerden dolayı, tarayıcınızda veya bilgisayarınızın sabit sürücüsünde saklanan bir çerez dosyası kullanarak genel internet kullanımınız hakkında bilgi edinebiliriz. Çerezler, bilgisayarınızın sabit sürücüsüne aktarılan bilgileri içerir. Siteyi iyileştirmemize ve daha iyi ve daha kişiselleştirilmiş bir hizmet sunmamıza yardımcı olurlar. Kullandığımız çerezlerden bazıları Sitenin çalışması için gereklidir. Eğer bize kayıt olursanız veya Siteyi kullanmaya devam ederseniz, çerezleri kullanmayı kabul etmiş olursunuz.

Kişisel Bilgilerin Paylaşılması

Yasalara uyulması amacıyla veya şartlarımızı ve koşullarımı uygulamak ya da Omega'nın, bağlı şirketlerimizin, şirketler grubunun veya müşterilerimizin haklarını, mülkiyetlerini veya güvenliğini korumak için yayınlanmasının uygun olduğuna inandığımızda Kişisel Bilgilerinizi yayınlama hakkımızı saklı tutarız.

Bize verdiğiniz kişisel bilgileri Omega şirket grubunun diğer üyelerine, üçüncü taraf tedarikçilerimize ve iş ortaklarımıza, herhangi bir iş ve pazarlama amacı için de iletebiliriz.

Kişisel Bilgilerin Korunması

Ne yazık ki, internet üzerinden bilgi aktarımı tamamen güvenli değildir. Kişisel verilerinizi korumak için elimizden geleni yapacağız, ancak Siteye iletilen verilerinizin güvenliğini garanti edemiyoruz; Herhangi bir iletim kendi sorumluluğunuzdadır. Siteden gönderdiğiniz tüm Kişisel Bilgilerin gizli kalmasını sağlamak için makul önlemleri alacağız. Kanun'un gerektirdiği gibi, Kişisel Bilgilerin saklanması ve ifşa edilmesi ile ilgili katı güvenlik prosedürlerine sahibiz.

Sizden topladığımız Kişisel Bilgiler, Türkiye Cumhuriyeti dışındaki bir veya daha fazla hedefe aktarılabilir ve saklanabilir. Ayrıca, Türkiye dışında faaliyet gösteren, bizim tarafımızdan veya Üçüncü Taraf tedarikçilerimizden biri ve bizimle bağlantılı diğer şirketler arasında çalışan personel tarafından da işlenebilir. Bu tür personel, diğer şeylerin yanısıra, destek hizmetleri sunabilir. Kişisel Bilgilerinizi göndererek bu transferi, depolamayı veya işleme tabi tutmayı kabul etmiş olursunuz. Kişisel Bilgilerinizin güvenli ve bu Politikaya uygun bir şekilde işlem görmesini sağlamak için makul adımlar atacağız.

Haklarınız

Size ait tuttuğumuz Kişisel Bilgiler'e erişme ve hatalarınızı düzeltme hakkına sahipsiniz. Doğru Kişisel Bilgilerin bulunduğundan emin olmak sizin sorumluluğunuzdadır. Bu, mümkün olan en iyi hizmeti size sunmamızı sağlayacaktır. [Hesabınızdaki ayrıntıları değiştirerek] Kişisel Bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

Herhangi bir zamanda Kişisel Bilgilerinizin tüm sistemlerimizden tamamen kaldırılmasını isterseniz, lütfen bize ulaşın. Bazı Kişisel Bilgileri saklamakla yükümlü olduğumuzu ancak bu tür bilgileri, ilgili amaçlar için gerekenden daha fazla süreyle muhafaza etmeyeceğimizi lütfen unutmayın.

Ancak, programa sizi kaydedebilmemiz için sizden bazı önemli Kişisel Bilgiler almamız gerekir ve bu tür bilgilerin tümünü veya bir bölümünü kaldırmamızı isterseniz, artık Programa, web sitesinin tümüne veya bir kısmına erişemez veya kullanamazsınız.

Omega başka bir şirkete satılır veya başka bir şirkete devredilirse, tüm haklarımızı ve yükümlülüklerimizi ek onay almadan Gizlilik Politikası kapsamında değiştirebilir ve hakkınızda elimizde bulunan tüm bilgileri potansiyel veya gerçek yeni sahibine ifşa edebilir veya aktarabiliriz. Bu açıklama veya aktarma, kullanıcılarımızın haklarını etkilemez.

Bu Politikadaki değişiklikler

Gelecekte bu Politikada yapacağımız değişiklikler bu sayfada yayınlanacak ve uygun olduğu takdirde size e-posta ile bildirilecektir.

İletişim

Bu Politika ile ilgili sorular, yorumlar ve talepleriniz için bize ulaşın yoluyla bizimle irtibata geçmeniz rica ederiz.

XL-S Nutrition

XL-S ile Afiyetle Başarın!

TÜM ÜRÜNLER

Whatsapp